Polatlı Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://polatliozelegitim.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mah. Avcılar Cad. No50 Polatlı/ANKARA
VİZYON : M. Kemal ATATÜRK´ün "Eğitimde Feda Edilecek Fert Yoktur." Sözünden Yola Çıkarak, Özel Eğitimde En İyisi Olmak ve Bunun İçin Daha Çok Çalışmaktır.
MİSYON : Çocuklarımızın; *Kendi Kendilerine Yetecek Duruma Gelmelerini, *Temel Yaşam Becerilerini Gerçekleştirmelerini, *Toplum İçindeki Rollerini Gerçekleştirmelerini, *Üretken, Mutlu Bireyler Olmalarını, *Yetenek ve Yeterlilikleri Doğrultusunda İş ve Meslek Alanlarına Yönelerek Hayata Hazırlanmalarını, Kısaca; Sosyal Hayatın İçinde Bir Birey Olmalarını SAĞLAMAKTIR.
BAŞARILAR : Beyaz bayrak ödülü aldık. Mavi Gök Yeşil Yaprak projesinde ödül aldık. Beslenme Dostu Okul Sertifikamız vardır.

Saatler : 9:10-14:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrenciler için servis hizmeti sunulmaktadır.
Ulaşım : Aşti den direk Polatlı ya gelen otobüs seferleri vardır. İlçe merkezinden 210 numaralı dolmuşlar her 15 dk.da bir okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Polatlı- ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2km. İl merkezine 76 km. dir. Okulumuz Kartaltepe AVM arkasındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4004-4005-4006, e Twinning,
Proje Çalışmaları : Yenilikçilik Ödülleri, Materyal Yarışması...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus
Diğer Hususlar : Okulumuz zorunlu hizmet kapsamındadır.